И каква стана тя?! Сега Сарафов е главен прокурор. И

...
И каква стана тя?! Сега Сарафов е главен прокурор. И
Коментари Харесай

Трифонов към ПП/ДБ: Големи сте лавандули, Борисов ви употреби и ще ви свали, когато иска

И каква стана тя?! Сега Сарафов е основен прокурор. И какво се промени? Тези риторични въпроси задава водачът на " ИТН " Слави Трифонов в коментар във " Facebook " за за изпълняващ длъжността основен прокурор.

" Вие от " Продължаваме промяната " и " Демократична България " сте огромни лавандули. Бяхте употребявани, с цел да изперете Бойко Борисов и да премахнете главната опасност против него ", написа той. Трифонов предизвестява ПП/ДБ, че въпреки в този момент да имат власт, Бойко Борисов може да им я вземе, когато си изиска . Той добавя, че в този момент водачът на ГЕРБ ще изнудва и заплашва " Продължаваме промяната " и " Демократична България " и ще ги смъкна от власт, когато самичък си реши .

" Тоест, той ви използва, както си пожела ! И вие в неговите очи доказахте, че сте безспорни дилетанти ", продължава с нападките Слави Трифонов, като прибавя, че протичащото се би му било занимателно, в случай че не беше тъжно.

" Ние идваме! ": Сарафов компактно стоеше до каскета, до джуджетата, само че най-близо до Банкя

Реформата продължава да се случва проформа, акцентират от групировката

" Я ми кажете кой в този момент направи услуга на мафията? Вие, бе, да - вие! Трябва да работите нещо друго ", нападна той отново ПП/ДБ.

Лидерът на Има Такъв Народ декларира още, че съпредседателят на Демократична България Христо Иванов се оказал Снежанка в ръцете на " Осемте джуджета " във филм за възрастни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР