И каква стана тя?! Сега Сарафов е главен прокурор. И какво се

...
И каква стана тя?!
Сега Сарафов е главен прокурор.
И какво се
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Христо Иванов се оказа Снежанка в ръцете на Осемте джуджета

" И каква стана тя?!

Сега Сарафов е основен прокурор.

И какво се промени? ", попита Трифонов в пост във Facebook. 

Той се обръща към ПП-ДБ с констатацията, че са били употребявани от ГЕРБ да изперат Бойко Борисов, който може във всеки един миг да ги смъкна от власт.

" Вие от Продължаваме промяната и Демократична България сте огромни лавандули. Бяхте употребявани, с цел да изперете Бойко Борисов и да премахнете главната опасност против него. Вярно, в този момент имате власт, само че Бойко Борисов може да ви я вземе, когато си изиска ", отбелязва водачът на Има Такъв Народ.

По думите на му Бойко Борисов " в този момент той ще ви изнудва, ще ви заплашва и ще ви смъкна, когато самичък си реши. Тоест, той ви използва, както си пожела! И вие в неговите очи доказахте, че сте безспорни дилетанти. Щеше да ми е доста занимателно, в случай че не беше тъжно ", прави заключението Трифонов.

" Я ми кажете кой в този момент направи услуга на мафията? Вие, бе, да - вие! ", укорява той Политическа партия и Демократична България. И обобщава, че не е трябвало да избират да се занимават с политика.

" Трябва да работите нещо друго. А Христо Иванов се оказа Снежанка в ръцете на " Осемте джуджета ". Това несъмнено е филм за възрастни ", иронизира обстановката Слави Трифонов.



Бившият му съпартиец Радостин Василев, който първо напусна Има Такъв Народ, а след това и Политическа партия, зае неговата позиция, въпреки в политиката да са съперници.

" България публично е гангстерският парадайс на Бойко Борисов и Пеевски. Мафията подмени Гешев с нов, " добър " и дисциплиниран Гешев. Новият, краткотрайно изпълняващ длъжността, е Борислав Боби Сарафов. Подмяната е реалност. Главният прокурор ще си остане основен юрист на мафията. Да замениш Гешев със Сарафов е като да те смъкват от въжето, с цел да ти отрежат главата ", разяснява Василев в профила си.

Ортакът на Пепи еврото от " Осемте джуджета " е най-големия вероятен позор за прокуратурата. Сега лицето Борислав Сарафов ще прикрие " Барселонагейт ", пачките, кюлчетата, сметките, въобще всички закононарушения на Бойко Борисов, след това ще " изпере " и цялата незаконна помийна яма в Народно събрание ", написа още Радостин Василев. И напомни, че навръх тази дата през 2022 година " Кирил Петков даде обещание на жителите, че в никакъв случай няма да се прегърне с мафията ГЕРБ-ДПС- " Възраждане " и Има Такъв Народ, тъй като те са един бранд ". " Една година по-късно, Кирил Петков дружно с ПП-ДБ предадоха България на мафията ", заключи Василев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР