И ИТН регистрираха кандидатската си листа в ОИК-София. От Има

...
И ИТН регистрираха кандидатската си листа в ОИК-София. От Има
Коментари Харесай

И ИТН регистрираха кандидатската си листа в ОИК-София


И Има Такъв Народ записаха кандидатската си листа в ОИК-София. От „ ИТН “ (ИТН) записват кандидатската листа в Общинската избираjелна комисия (ОИК)-София.
Няма да е елементарно. Самата концепция,
че ние влизаме в конкуренцията, демонстрира, че разсъждаваме безусловно съществено, сподели пред публицисти претендентът за кмет на София Ивайло Вълчев, в отговор на въпроса с каква упоритост потеглят в тази борба.
Той означи, че не олимпийският
принцип е това, което ги води. Направили сме своите калкулации и изследвания и мисля, че в последна сметка ще имаме резултати, с които ще може да се поздравим, добави Вълчев. Той напомни, че Има Такъв Народ за пръв път се явява на локални избори. Според него в този момент резултатите ще отразят това, което техните изследвания демонстрират.
Вълчев уточни, че най-основният
им приоритет е средствата да се изразходват транспарантно. По думите му в програмата на Има Такъв Народ за локалните избори във всеки град и община е заложен обзор и проверка на предходното ръководство.
Попитан за кандидатурата
на Антон Хекимян за кмет на столицата, Ивайло Вълчев разяснява, че това не е съревнование. Аз персонално като човек, работил и работещ в медия и дружно с това занимаващ се с политика, по-скоро си слагам чисто професионални въпроси, добави той.
В отговор на журналистически въпрос
претендентът за кмет на София на Има Такъв Народ разяснява, не се състезават против хора, а против хрумвания. Думата не е състезаваме се, тук вземат решение хората, счита Вълчев.
Не можем да твърдим нищо преди да
се е случило и преди да имаме доказателства, само че сигурно ще внимаваме и ще държим под око в изборния ден и в идната седмица всичко, което се случва в секциите и при броенето на гласовете дотолкоз, доколкото законът ни го разрешава, разяснява той в отговор на въпрос.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР