И има всичките си пръсти! Кейт Мидълтън публикува невиждана досега

...
И има всичките си пръсти! Кейт Мидълтън публикува невиждана досега
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън изглежда точно като принц Луис в очарователна невиждана досега коледна снимка

И има всичките си пръсти!

Кейт Мидълтън разгласява невиждана до момента коледна фотография от детството си посредством Instagram в понеделник – и тя наподобява тъкмо като най-малкия си наследник, принц Луис.

На фотографията, направена през 1983 година, Мидълтън, която в този момент е на 41 години, може да се види облечена в синьо-бяла рокля, покрита с тъмносиня жилетка, само че също по този начин носи цветна огърлица с мъниста.

Пред бъдещата кралска персона има купа и няколко запалени свещи, до момента в който празничните светлини блестят на назад във времето.

„ Споделяме някои празнични мемоари тази Коледа, защото #ShapingUs се отнася до жизненоважната значимост на ранните ни години и ролята на хората към нас в оформянето на останалата част от живота ни “, гласи надписът към фотографията.

Екипът на Мидълтън разгласява фотографията, с цел да увеличи осведомеността за нейната акция Shaping Us, която се концентрира върху посрещането на потребностите на децата през първите пет години от живота им. Организацията се загатва и по време на трети...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР