И Huawei влезе в състезанието на сгъваемите телефони, след като

...
И Huawei влезе в състезанието на сгъваемите телефони, след като
Коментари Харесай

Huawei представи своя сгъваем 5G Mate X смартфон. И той идва на цена от €2299

И Huawei влезе в надпреварата на сгъваемите телефони, откакто в неделя в границите на Световния мобилен конгрес в Барселона показа своя Mate X, предопределен да бъде съперник на Galaxy Fold.

Като се има поради, че устройството идва с най-новите технологии - сгъваем екран и поддръжка 5G, от китайската компания оповестиха, че той ще се продава и на много впечатляваща цена - 2299 евро или към 2600 $. Той би трябвало да се появи на пазара в средата на 2019 година.

С сходна цена той изпреварва показаният от Samsung смарт телефон, който ще се търгува за към 1980 $. Също по този начин той ще бъде по-скъп от най-скъпите модели на Apple на пазара сега, написа CNBC.

Huawei Mate X разполага с 6,6-инчов OLED екран, който може да се огъват обратно и по този начин устройството да има екран от двете страни, когато е сгънато.
 Снимка 408694
Източник:

Устройството работи с най-новия процесор на Huawei Kirin 980 и Balong 5000 чипсет, който поддържа 5G. От компанията показват, че той ще разрешава на потребителите да смъкват 1 GB филм, да вземем за пример, за едвам 3 секунди.

Капацитетът на батерията му е 4500 mAh, като тя е разграничена сред две акумулатори в двете елементи на сгъваемия екран. По този метод моделът изпреварва Galaxy Fold, който е с 4380 mAh потенциал.

Нещо повече - от Huawei настояват, че устройството може да се зарежда от 0 до 85% за 30 минути. Mate X е с 512 GB памет и 8GB RAM.

Това ще е първият 5G телефон на китайският производител. Технологичният производител е най-големият снабдител на телекомуникационно съоръжение в света.
 Samsung сподели бъдещето: сгъваем телефон на цена $1 980 (видео)
Samsung сподели бъдещето: сгъваем телефон на цена $1 980 (видео)

Какво оферират петте модела, които компанията пуска на пазара?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР