И хората не са доволни от това. Как Google може да

...
И хората не са доволни от това.
Как Google може да
Коментари Харесай

Google увеличава броя на рекламите в Gmail, като ги показва в средата на входящите имейли

И хората не са удовлетворени от това.

Как Гугъл може да усъвършенства Gmail? Какво ще кажете да се добави нещо, което никой не желае: повече реклами, в това число някои по средата на имейлите. Не е изненадващо, че хората не са удовлетворени. Това е единствено тест, тъй че може да не се пуснат за всички, само че знаем, че Гугъл няма нищо срещу да набива реклами в очите на потребителите.

Рекламите се появяват в Gmail от дълго време, сложени в горната част на пощенските кутии за промоции и обществени мрежи, само че наподобява Гугъл счита, че потребителите са подготвени за повече – и то на натрапчиви места.

Започвайки с мобилни устройства, Гугъл стартира да демонстрира реклами във филтъра „ Актуализации “ на входящата кутия на Gmail, където са имейли за поръчки, сметки и доста други. Това е първият път, когато реклами се появяват в този раздел.

Двете реклами в горната част на листата с имейли в раздела Актуализации значат, че и трите филтъра към този момент съдържат реклами. Това е изключително неприятно за потребителите, които на пръв взор могат да сбъркат тези реклами с същински имейл известия, даже със зеленото поле „ Реклама “ до тях.

Потребителите на настолни компютри също не са пощадени от рекламите. Те се демонстрират в описите с имейли – освен в горната част – в разделите на Gmail. Добрата вест е, че те не са се появили в главните входящи кутии.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР