и Херта не успяха да си отбележат гол и завършиха

...
и Херта не успяха да си отбележат гол и завършиха
Коментари Харесай

Кьолн и Херта поделиха точките

и Херта не съумяха да си отбележат гол и приключиха закономерно 0:0 в конфликта им по сред си от 17-ия кръг на Бундеслигата. Берлинчани бяха по-близо до успеха, успявайки да основат по-опасните положения. В 13-ата минута Кристоф Пятек бе изведен чудесно самичък против вратаря, само че ударът му бе слаб и не бе проблем за.

Домакините се пробваха да изравнят играта, само че по този начин и не успяваха да застрашат съществено стража на гостите. Едва в 60-ата минута съумяха да застрашат по-сериозно Шволов, откакто нахлу в наказателното поле, само че ударът му мина покрай дясната греда. 74-ата минута още веднъж Пятек бе покрай попадение след чудесно навлизане в наказателното поле, само че топката още веднъж мина около гредата.

Десетина минути по-късно гостите дадоха отговор, когато получи отличен пас на границата на наказателното поле, стреля несмущаван, само че топката срещна десния непряк дирек на вратата на Хорн. Това бе и последното по-интересно състояние в срещата, която в последна сметка приключи 0:0.

Домакините не престават да са на първото място под чертата на изпадащите с 12 точки, до момента в който берлинчани са 13-и със 17. В идващият кръг Кьолн гостува на директен съперник в битката за избавление - Шалке, до момента в който Херта посреща.

Бундеслига 17 кръг, сряда 20 януари  Шалке 04 16:30предстои  Кьолн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР