И Хайди Клум, и София Вергара изглеждат зашеметяващо - смятат

...
И Хайди Клум, и София Вергара изглеждат зашеметяващо - смятат
Коментари Харесай

Хайди Клум и София Вергара в розово

И Хайди Клум, и София Вергара наподобяват зашеметяващо - считат не дребна част от хората. А двете една до друга вършат същински възторг. Русокоските се събраха дружно на аления килим, където наподобяват съвсем като близначки. Широки усмивки, искра и доста розово - това е дрескодът им за вторник вечерта.
 Хайди Клум, Мoschino и забавната фешън визия, която звездата бе избрала за себе си
Как да се облечем като Хайди Клум

Модните хрумвания, които да заемем от модела

Клум и Вергара привлякоха камерите към себе си на полуфиналите на 17-тия сезона на America`s Got Talent в Лос Анджелис.

Двете дами, които са в ролята на съдии в телевизионното шоу, несъмнено ни припомнят за Барби. Те театралничат една до друга в искрящи розови рокли, едната в сребристи сандали, другата в цикламени.

Типично за Хайди, тя сподели стегнатото си тяло в къса рокля с гръмък буф ръкав, който покрива единствено едното ѝ рамо. 49-годишният супермодел потропва с цикламени токчета с тънки каишки. Които още повече акцентират слабите ѝ крайници. Поглеждаме по-нагоре и виждаме косата ѝ, която този път е чисто права и стига съвсем до кръста ѝ. А отдолу под нея се подават огромни сребристи обеци с розови камъчета.

На фотосите виждаме по какъв начин Клум театралничи до Вергара, обхванала талията ѝ.
 Снимка 583702

София от своя страна акцентира фигурата си " песъчлив часовник " в набрана блестящо розова рокля - също с едно рамо. Най-отличителният детайл от цялата ѝ визия е бюстът на актрисата, който е затрупан със сребърни скъпоценни камъни.

Колумбийката се разноски върху аления килим с яркочервения си педикюр, обута в чифт сребърни сандали.

Косата ѝ в меден звук пък пада на една страна. Що се отнася до грима, тя е заложила на кафяви опушени очи и матово лилаво червило.
 София Вергара, почивните дни и безгрижните, секси фотоси по бански
Когато София Вергара остане по бански

В подготвеност за горещи летни страсти

Двучасовите полуфинални осъществявания на America`s Got Talent бяха излъчени по NBC във вторник вечерта. Двама от 11-те реализатори ще отидат напряко на финала, с цел да се състезават за премията от 1 милион $ и да оглавят шоу във Вегас. Кои са те ще разберем по време на полуфиналното шоу онлайн в сряда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР