И ГЕРБ-СДС, и ПП-ДБ имат готови предложения за правителства, това

...
И ГЕРБ-СДС, и ПП-ДБ имат готови предложения за правителства, това
Коментари Харесай

Алгафари и Чолаков след лидерската среща: И двете страни имат готови правителства

И ГЕРБ-СДС, и ПП-ДБ имат подготвени оферти за държавни управления, това обявиха политологът Петър Чолаков и политическия PR Нидал Алгафари. Те разясниха, че предлагането за “празен чек ”, за което се заприказва на лидерската среща сред двете първи политически сили, не е действително. Алгафари даде образец, че в случай че ПП-ДБ предложат Бойко Рашков за началник на Министерство на вътрешните работи, Кирил Петков за министър председател и Асен Василев за финансов министър, Бойко Борисов ще е срещу.

“Борисов е умел политик, той има проект А, проект Б, и проект В ”, разяснява той и добави, че от парламентарните сили към този момент всяка е провела диалози с всички останали и позициите им са ясни.



Петър Чолаков разяснява, че може да се чака реакция на основния прокурор Иван Гешев, откакто ГЕРБ-СДС съобщи, че ще поддържа правосъдната промяна. Той акцентира, че всякога, когато стане въпрос за следствията на Борисов за къщата в Барселона и чекмеджетата с пачките да в напреднал стадий. Според Чолаков можем да чакаме вести по тях, в случай че Гешев се почувства застрашен.

На въпрос на водещата по какъв начин гледат гласоподавателите на това, което се случва сред двете първи политически сили, Нидал Алгафари отговори, че гласоподавателите са удовлетворени. Той обаче акцентира, че приказва и за тези 60%, които не гласоподават. Политическият PR разяснява, че точно тъй като са удовлетворени, те не гласоподават. Възможно е и да считат, че всички партии са ментета и ще ги излъжат, добави Алгафари.



И той, и Петър Чолаков се съгласиха, че в случай че няма постоянно държавно управление, партиите ще раздуят бюджета и той ще стана изцяло избирателен, което може да докара до сбъдване на апокалиптичните прогнози за влизане на страната във финансова рецесия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР