И ГЕРБ иска IT специалисти да наблюдават как Информационно обслужване“

...
И ГЕРБ иска IT специалисти да наблюдават как Информационно обслужване“
Коментари Харесай

Борисов в Ямбол: Знаят, че са победени от ГЕРБ, и вие знаете. А победените искат победителят да ги подкрепи да правят безчинства. 2 г. направиха безчинства, не може повече /видео/

И ГЕРБ желае IT експерти да следят по какъв начин „ Информационно обслужване “ вкарва данните от изборите. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ямбол, където бе следващата му предизборна среща. Той уточни, че е получил писма от водачите на „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия Костадин Костадинов и Корнелия Нинова, които се съмняват в честността на процеса. Костадинов призовал за наблюдаващи, тъй като партиите нямат политическо наличие в ИО.

„ Двете партии ще ги подкрепим, да имаме IТ експерти. Всички знаем какво правеха с машините, мислехме, че сме се отървали от тая спекулация. Ама резултатчетата отново отиват и се наливат в общото, където няма никакъв надзор. Чак след искане за анулиране и наново броене нещо може да се откри “, изясни Борисов. Ще се присъединим към тях да има IT експерт, когато наливат резултатите, да гледаме, тъй като другояче няма по какъв начин “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов уточни, че хората са наясно с всичко, свършено благодарение на ГЕРБ в региона – решаването на казуса с водата, депата за битови боклуци, площади, музеи, зали, парк… „ Кметът обществено го признава и благодари. Пречиствателни станции, околовръстно. Това е сътворено от нас. Аз желая моите съперници да кажат те какво са създали “, настоя някогашният министър председател. В Ямбол мога да застана на 15 места и да кажа: това е с помощта на партията и министрите “, уточни експремиерът.

 ГЕРБ/СДС

Водач на листата в Ямбол е някогашният регионален шеф Димитър Иванов.

ГЕРБ-СДС ще бъде първа политическа мощ и на тези избори, закани се лидерът на листата. Според него държавното управление на „ Промяната “ е довело до застой районите, няма осъществени планове и единствено ГЕРБ може да изведе страната от тази обстановка. Иванов посочи по какъв начин при ръководството на ГЕРБ миграцията е била нулева, „ с помощта на контактите и дейностите на премиера Борисов с Турция, и достойните ни граничари “. Докато в този момент и на 10 км от Ямбол се виждат групи с мигранти. „ Политиката е отговорност към хората, тя не е учебно заведение за дилетанти и шарлатани. Затова на 2 април за постоянна България би трябвало да излезем и да гласуваме с номер 2 “, прикани Иванов.

Десислава Танева напомни, че Ямбол и Сливен са близки регионални градове, а пътят сред тях продължава да е двулентов, вместо 4-лентов. И уточни, че сега няма даже поправки на мантинели и дупки, камо ли нови пътища. Според нея българите употребяват най-скъпата храна в Европейски Съюз.

„ Няма политическа воля за надзор, 2 година срив на земеделието в България, не помня подобен от влизането ни в Европейски Съюз “, съобщи Танева. Тя уточни, че има понижение на отглеждането на животни втора поредна година във всички породи, а в зеленчукопроизводството то е до 25% в обособени категории.

„ Какво да приказваме за зърнопроизводството? Пълни хранилища, идва нова годишна продукция. Асен Василев си разреши нещо, което даже по-ниско образовани админи не са – да нарушиш всички интернационалните контракти и да не пуснеш корабите със зърно да излязат на открито. Сега 1,5 тона повече от нормалното имат земеделците и няма на кого да го продадат! По-малките са застрашени от излизане от бранша или от банкрут “, предизвести Танева.

„ Когато има неначетеност и единствено лозунги, всеки заплаща сметката за този популизъм “, сподели някогашната министърка. И посочи, че ГЕРБ имат просветеност и могат да намерят положителните решения. „ ГЕРБ постоянно е мислел за приходите, само че по този начин ги е увеличавал, че действително да може да си купите и позволите повече. Ние ще увеличим приходите по метод, по който да не допуснем висока инфлация и това нарастване да е действително и да се мери с размера на вашата кошница “, съобщи тя. Тя попита и от кое място Политическа партия имат толкоз пари за акция, че и на всеки да раздават торбички, пред общината в Сливен пък раздавали и гратис кафе. „ Пийте това кафе, то е от вашия джоб взето “, сподели Танева. По сметките й Политическа партия са дали към 1 млн. единствено в Сливен, като сложиш и другите области – 30 млн. „ Кой ги финансира, кой разреши това обедняване на хора, за такава скъпа акция, най-скъпата? “, попита тя. И акцентира, че е цялостна неистина изказванието, че 10 година българите са яли зеленчуци с пестициди.

„ И вие тук сте изпитвали господин Борисов – той постоянно е търсел експертизата и можещия човек. Всичко друго са реклами в безсилието да ни сменят. Да се покажем още веднъж, че сме най-силните и можещите “, прикани Танева.

Борисов опонира на думите на Танева за 4-лентов път сред Сливен и Ямбол и уточни, че цялата автомагистрала „ Тракия “ е в безобразно положение. „ В Европейски Съюз мога да покажа новите мантители в България – те са едни червено-бели лентички, които вятърът развява и демонстрират, че там би трябвало да има мантинела. 2 година стоят по този начин. А в случай че на тая лентичка отново стане злополука “, разгневи се той. Според него пътят е претрупан от минаващите тир след тир, от големи машини, които теглят дървен материал отсам за Гърция и Турция: „ Той да е железен пътят, няма да издържи. Затова има 160 млн. за поддръжка – като се отвори някъде автомагистралата – да я създадат. Къде е направено нещо тук?

Бившият министър председател означи, че преди 2 година хората не желали да слушат за миграция, тъй като била нулева и нямало проблем. „ Сега по планината няма диви животни, а каква нечистотия – бутилки, найлони, дюшеци, от всеки шубрак изскачат мигранти… А дъблинското съглашение споделя, че би трябвало да се върнат, откъдето са влезнали, тоест отново при нас “, възмути се Борисов.

„ Знаят, че са победени от ГЕРБ, и вие знаете. А победените желаят спечелилият да ги поддържа да вършат безчинства. 2 година направиха безчинства, не може повече. Няма да го разреша, каквото и да коства това “, реагира той на продължаващите претенции от ПП-ДБ ГЕРБ да поддържа техен кабинет, без да взе участие в него. „ Без ГЕРБ устойчиво ръководство няма, за хубаво или неприятно по-добри от нас няма “, безапелационен е Борисов.
„ Как ще харчиш повече, в сравнение с изкарваш и ще ставаш по-богат? Ще се набълбукаш със заеми, ще се задължиш, ще фалираш. Дори житейският ми опит не разрешава да си мисля, че е вярно. Направиха задължения, задължения, а кръвопролитната война избавя ситуацията – най-важните неща ние ги произвеждаме – ток и оръжие “, означи той.

„ По 10 млн. дневно са ви крали единствено от горивата. На ден! 300 млн. на месец. От всяко джобче, на всяко литърче “, подсети водачът на ГЕРБ.

„ Убеден съм, че ще ги победим. Убеден съм в здравия разсъдък, че ще намерим тоя път време и опция да се направи държавно управление. Няма по какъв начин да е устойчиво ръководство, при липса на пари и този недостиг, само че най-малко постоянно държавно управление с парламент “, съобщи Борисов. И се пошегува, че хората към този момент усещат вятъра на смяната – на генералната смяна, какъвто е един от слоганите на ГЕРБ.

 В Сливен Бойко Борисов се срещна с олимпийската ни шампионка по битка Станка Златева. В Сливен Бойко Борисов се срещна с олимпийската ни шампионка по битка Станка Златева.

По-рано Борисов мина и през Сливен, където се срещна с олимпийската ни шампионка по битка Станка Златева, която нарича златното момиче на България. „ Уважавам безпределно нейния състезателен хъс, с който продължава да възпитава и тренира десетки деца от Сливен и района. Горд съм, че Станка избра да остане в Сливен и България и да тренира нашите деца “, написа той в обществените мрежи.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР