И.ф. председател на БСП Атанас Зафиров обясни пред медиите защо

...
И.ф. председател на БСП Атанас Зафиров обясни пред медиите защо
Коментари Харесай

Зафиров обясни защо е изключена Нинова - заради отказа й да му даде пълномощно

И.ф. ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров изясни пред медиите за какво е изключена водачът на партията в оставка Корнелия Нинова.

 

" Националният съвет с изрично болшинство, в това число с прегласуване удостовери предлагането на изпълнителното бюро за изключване на Корнелия Нинова, Георги Свиленски, Иван Ченчев и Крум Дончев. Всички оферти бяха гласувани поотделно ", сподели Зафиров.

 

Зафиров сподели пред публицистите пълномощното за представляване на Българска социалистическа партия, което по решение на Националния съвет Нинова е трябвало да даде на Зафиров. Но тя отказала.

 

Националният съвет още един път препотвърди, че аз съм изпълняващ функционалностите ръководител. Няма по какъв начин оставка на Нинова да бъде установена от конгреса, защото тя към този момент не е член на Българска социалистическа партия. Крум Дончев (б.р. - който апелира вписването на Зафиров като и.ф.) също към този момент не може да апелира, защото не е член на Българска социалистическа партия. Отпадат всички учредения да се оспорва вписването ми от съда, сподели пред медиите Зафиров.

 

Не е допустимо Българска социалистическа партия да се яви с две листи. Няма такава опция, безапелационен бе Зафиров.

 

Голямата целт на дейностите на Нинова е разстройване на консолидацията на левицата и в последна сметка неприятно показване на изборите, изясни той.

 

Всяко присъединяване в подписки и листи от хора, изключени от партията, ще се счита за провокация, акцентира и.ф. ръководител на Българска социалистическа партия.

 

Очаквайте детайлности!

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР