И. ф. главен прокурор Борислав Сарафов ще има доста работа,

...
И. ф. главен прокурор Борислав Сарафов ще има доста работа,
Коментари Харесай

Кокинов: Ако всичко за Нотариуса е вярно, Сарафов ще има доста работа да изчисти къщичката

И. ф. основен прокурор Борислав Сарафов ще има много работа, в случай че данните за връзките на Мартин Божанов-Нотариуса със правосъдната система се окажат правилни. Това съобщи в утринния блок  " Денят стартира "  по Българска национална телевизия Николай Кокинов, някогашен градски прокурор на София.

 

" Виждаме, че има предпочитание за почистване на къщичката и че господин Сарафов ще има много работа в тази тенденция, в случай че тези даннни, които се изнасят в последните дни и часове са правилни. Това е уродливо и много рисково събитие, в случай че приказваме фактически за сходен синхрон сред въпросния Мартин Божанов - Нотариуса и гравитиращите към него хора. Ако фактически тази група е имала и сходни контакти в границите на правосъдната система, това към този момент е доста съществено ", сподели Кокинов.

 

" Факт е, че внезапно почнаха да излизат много потърпевши, прекалено много информация излиза и се оказва, че прекалено много хора имат отношение към неговите дейности и биха могли да бъдат основателно наранени и евентуални поръчители и респективно причинители на това, което се случи с него ", добави той.

 

Според Кокинов може би за всеки е било комфортно да мълчи. Той посочи, че не знае какви сигнали са подавани против Божанов, занапред инспекцията на Върховната прокуратура щяла да покаже.

 

Естествено, че е нужна хигиена на контактите, в случай че всичко е правилно, Сарафов ще има много работа, повтори Кокинов. 

 

Дано да не е следващия пропуснат случай, считам, че управлението на прокуратурата има голяма потребност да показва по какъв начин чисти къщичката си. 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР