И. ф. главен прокурор Борислав Сарафов ще има доста работа,

...
И. ф. главен прокурор Борислав Сарафов ще има доста работа,
Коментари Харесай

Николай Кокинов: Сарафов ще има доста работа, ако данните за Нотариуса се окажат верни

И. ф. основен прокурор Борислав Сарафов ще има много работа, в случай че данните за връзките на Мартин Божанов-Нотариуса със правосъдната система се окажат правилни. Това съобщи в утринния блок Николай Кокинов, някогашен градски прокурор на София.

" Виждаме, че има предпочитание за почистване на къщичката и че господин Сарафов ще има много работа в тази тенденция, в случай че тези даннни, които се изнасят в последните дни и часове са правилни. Това е уродливо и много рисково събитие, в случай че приказваме фактически за сходен синхрон сред въпросния Мартин Божанов - Нотариуса и гравитиращите към него хора. Ако фактически тази група е имала и сходни контакти в границите на правосъдната система, това към този момент е доста съществено ", сподели Кокинов.

" Факт е, че внезапно почнаха да излизат много потърпевши, прекалено много информация излиза и се оказва, че прекалено много хора имат отношение към неговите дейности и биха могли да бъдат основателно наранени и евентуални поръчители и респективно причинители на това, което се случи с него ", добави той.

На въпрос за какво чак в този момент излизат нескрито схемите на Нотариуса Кокинов отговори:

" Може би за всеки е било комфортно да мълчи към оня миг ".

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР