И ето, преполовихме ноември. Още малко и съвсем ще започнем

...
И ето, преполовихме ноември. Още малко и съвсем ще започнем
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Предложения за Овните и забавление за Лъвовете

И ето, преполовихме ноември. Още малко и напълно ще стартираме да мислим за сърми, коледни сладки и накичване на елхата. Но преди този момент, вижте какво са ви приготвили звездите за пред последната седмица на ноември.
Овен
Вие, Овни, при започване на седмицата ще предприемете огромни промени във вашия живот. Някои от вас ще стартират нова работа, други ще започват връзка, а трети ще стартират нов мощно интересуващ ги план.
След четвъртък ще получите значими оферти, с помощта на които биха могли да ви се отворят нови порти за развиване и израстване в длъжностен проект.
Телец
При вас, Телци, при започване на седмицата са вероятни разправии с колегата или с непосредствен до сърцето ви човек. Добре е да се постараете да не налагате мнението си непременно и да сте по-толерантни към другия.
След четвъртък не е изключено да си имате работа с непознати финанси, наследства или заеми. Някои от вас ще би трябвало да посетят ортодонт или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.
Близнаци
Вие, Близнаци, при започване на седмицата ще сте мощно ангажирани с интимни въпроси. Не е изключено да изкарате ползотворно време в компанията на половинката и децата си.
След четвъртък ще потънете в работа и по всяка възможност ще имате триумф с финансовите каузи, вложенията и покупко-продажбите.
Рак
Голяма част от вас, Раци, при започване на седмицата е доста евентуално да решат да обявяват връзка или да показват привързаността или интереса си към непосредствен до вас човек. Възможно е също по този начин да въведете нова диета или спорт в режима си.
След четвъртък ще намерите своя метод да блеснете измежду заобикалящите със знанията, гениите и уменията си.
Лъв
При вас, Лъвове, при започване на седмицата не са изключени фамилни задължения или изкарване на интензивно време с родственици и в домашна атмосфера.
След четвъртък е допустимо да се впуснете в занимания с другари, флиртове и любовни закачки или занимания с обичано занимание или спорт. Ще сте положителни и ще се наслаждавате на живота.
Дева
На вас, Деви, началото на седмицата не е изключено да предложи известни компликации и спънки, които с непримиримост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте задоволително старателни и поредни, най-после ще сте удовлетворени от резултата.
След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате интензивно. Внимавайте да не започнете връзки, с човек, с който имате професионални задължения, тъй като има риск да не са доста трайни и да ви скапват служебната атмосфера в следствие.
Везни
На вас, Везни, седмицата ще донесе финансови триумфи. Ще сключите печеливши покупко-продажби и ще съумеете да се почувствате пълноценни и задоволени от себе си.
След четвъртък е значимо да сте деликатни със средствата си за връзка и превоз. Голяма част от вас ще съумеят да пътуват, флиртуват или спортуват. При всички случаи ще сте рисковано настроени и цялостни с сила.
Скорпион
Вие, Скорпиони, ще сте метафизичен настроени и мощно одухотворени през седмицата. Ще сте доста състрадателни към другите и ще имате предпочитание да им помагате в компликациите. Бъдете деликатни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която оферирате.
Някои от вас ще се ангажират с креативен планове или с разнообразни обществени действия, които може да се окажат доста потребни за развиването ви.
Стрелец
Вие, Стрелци, ще имате доста забавни срещи, позвънявания или известия при започване на седмицата. Внимателно се ослушвайте за отзиви или препоръки, тъй като е допустимо в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който от дълго време ви тормози, само че за който сте зациклили.
След четвъртък може да не се чувствате изключително постоянни финансово. Бъдете деликатни с нещата, които купувате и с вложенията, които вършиме.
Козирог
Вие, Козирози, при започване на седмицата е допустимо да получите хвалба от хора, които са значими за вашето израстване и развиване. Ще сте отзивчиви и ще знаете по какъв начин да се харесате, с цел да имате триумф.
След четвъртък е допустимо в любовен проект нещата към вас доста да се раздвижат и да получите забавни оферти, на които ще ви е извънредно мъчно да устоите. Заетите от вас е значимо да внимават да не разгневят колегата със закачливото си държание.
Водолей
Вие, Водолеи, ще сте чувствителни и прочувствени при започване на седмицата. Ще се засягате от най-малката дума или жест и ще ги приемате персонално. Пазете се от интриги и спорове.
След четвъртък ще започнете да гледате по-философски на нещата. Ще сте доста пробивни и целеустремени и по всяка възможност ще участвате в разнообразни обществени събития. Възможно е да срещнете хора, които мощно ще ви развълнуват и впечатлят, както и такива, които да са ви от изгода в следствие.
Риби
Вие, Риби, при започване на седмицата се чака да съумеете да въведете в ход значими за вас неща и да сте в действителност сполучливи и продуктивни. Очаква се да имате прогрес с план, който преди известно време сте почнали.
След четвъртък огромна част от вас ще са ангажирани с сантиментални въпроси. Ако сте в съществено партньорство се чака да изкарате ползотворно време с обичания, до момента в който свободните ще имат прогрес с човек, който харесват.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР