И Енджи Касабие лудна по модния стил на Николета Лозанова.

...
И Енджи Касабие лудна по модния стил на Николета Лозанова.
Коментари Харесай

Енджи Касабие Удари Дъното, Цяла България Й Се Смее! Вижте Снимки, Как Можа! Николета Лозанова Е

И Енджи Касабие лудна по стилния жанр на Николета Лозанова. Родните звезди несъмнено признават, че манекенката Лозанова знае какво е то мода и по какъв начин може да се приложи на личното си тяло и лице.

Наскоро диетоложката също разкрила това. А в Къщата на Големия брат, където тя бе една от съквартирантките, ливанската принцеса бе една от най-изисканите фешън икони.

Тя ловко съчетаваше визия, облекло, бижута и аксесоари и това не остана неусетно за феновете на скандалджийското шоу.

Определено лечителката на непотребното тегло се разкри от кое място черпи ентусиазъм, с цел да наподобява пъклен стилна и предизвикателна. Стана ясно, че гуруто в това отношение за нея е точно плейметката Николета Лозанова.



Наскоро звездата на Вип Брадър взриви обществената мрежа и с чисто новата си прическа. Тя се появи ситно накъдрена, но африканска принцеса, само че с цвят блонди, вместо обичайния черен цвят на косите на негрите.

Такава ситно накъдрена Енджи Касабие още никой и в никакъв случай не бе виждал. Двамата съпрузи се снимаха като за фотосесия. Бяха облечени със сходни облекла.

Стана ясно обаче, че фотографията, оповестена във Facebook е нетрадиционен метод диетоложката да се изясни в обич на мъжа си, мистър Ливан, написа Хотарена. Под нея тя бе написала

„ Ти си всичко това, което желая. Благодаря ти за любовта и вниманието ”. Фотото взриви обществените мрежи, а мнозина дефинираха ливанската диетоложка на африканска принцеса, единствено че с изсветлена коса.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР