И двете страни са поставили документи, които могат да послужат

...
И двете страни са поставили документи, които могат да послужат
Коментари Харесай

Денков за ротацията: Трябват преговори, нямам съмнение, че това ще отнеме повече от два дни

" И двете страни са сложили документи, които могат да послужат за основа за договаряния, би трябвало да се влезе в развой на договаряния, нямам подозрение, че това ще отнеме повече от два дни ". Това разяснява министър-председателят акад. Николай Денков разяснява идната ротация.

По думите му преговорните екипи би трябвало да огледат двата документа, да видят къде има единодушие, да имат време да уточняват текстове, по които има потребност от единодушие и тогава ще се види какъв ще е крайният резултат. Според него това ще отнеме време и би трябвало да се мине през този развой на договаряния.

Премиерът разяснява и оценката на министрите. " Още преди месец имах информация за това във всеки един сектор, във всяко едно министерство кое е изпълнено, кое не е изпълнено ", съобщи Денков.

По думите му би трябвало с вицепремиера Мария Габриел да седнат и да обсъдят един по един министрите, този диалог към момента не се е състоял, само че чака да се състои в идващите дни.

Той акцентира, че разговорът му с Габриел е много добър.

Денков изясни, че датата 6 март произтича от това, че държавното управление е било определено на 6 юни и тези 9 месеца изтичат тогава. " Докога ще продължи да работи държавното управление зависи от Народно събрание ", сподели Денков.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР