И двете са наборки, на по 48 години. Ани Цолова

...
И двете са наборки, на по 48 години. Ани Цолова
Коментари Харесай

Бръчки, петна, отпусната кожа... Евала: Ани Цолова и Мира Бенатова си показаха всичко в едър план и без грим! (СНИМКИ)

И двете са наборки, на по 48 години. Ани Цолова и Миролюба Бенатова ошашавиха едни и искрено възхитиха други с фотоса, който разгласиха персонално в мрежата. Да, двете журналистки, които от дълго време са отвън попрището по една или друга причина, не бяха " пипнати " от папараци, а се демонстрираха сами. И си заслужиха едно огромно " Евала! " от мнозина.

Защо ли?! Ами, вижте фотографията и ще се сетите сами. От доста, доста от дълго време не бяхме виждали родна световна персона, без значение от сферата, която да се пусне в нета, без солидна обработка на фрагментите си.

А ето ги и нашите две - нахилени, радостни, напълно естествени, на отмора дружно. Предполагаме, че са на морето, където освен се пуснаха без грим, освен нямат и грам филър или фотошоп, ами и са се набутали в напълно непосредствен проект на обектива.

Толкова непосредствен, че ясно проличава всяка една тяхна бръчица, всяко леке от слънцето, отпусната или загрубяла кожа... абе всичко, проличава всичко. Но на тях не им пука и очевидно са удовлетворени от себе си, такива, каквито са.

Убедени сме, че всички чалгарки, силиконки, плеймейтки и всякаква друга сган биха си създали на драго сърце харакири, в сравнение с да разрешат някой да ги види в натурален тип в мрежата. И що ли?! Щото си фантазират, че са нам кое знамение на света като се трансформират като мумии. Момичета, ами не сте!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР