И двете партии сме доказали във времето, че можем да

...
И двете партии сме доказали във времето, че можем да
Коментари Харесай

Доц. Медиха Хамза в Аспарухово: И СДС, и ГЕРБ сме доказали, че можем да управляваме 


„ И двете партии сме потвърдили във времето, че можем да управляваме страната. Вадили сме България от голям брой рецесии, ще го създадем още веднъж. “ – сподели претендентът за депутат на СДС-Варна в 3 МИР, доц.Медиха Хамза на среща на претенденти за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС с поданици на варненския квартал Аспарухово. Да се срещнат с аспаруховци пристигнаха заместник-председателите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили – Даниел Митов и доктор Янко Станев. Домакин на срещата бе кметът на регион „ Аспарухово “ Ивайло Маринов.

Доц. доктор инж. Медиха Хамза сподели пред жителите, че екипната работа и мобилизацията на двете партии неизбежно ще докара до резултати. „ Всеки ден сме измежду хората и сме с лице към тях. Трябва да спечелим тази борба, тъй като изискуем това на самите нас, само че най-много – на децата си. “

Акцентите на срещата бяха потребността от устойчиво и трайно държавно управление, което да се пребори с нечовешката инфлация, упованията за „ дупки “ в бюджета, лъжите на по този начин наречената „ смяна “.

Даниел Митов акцентира, че към момента не се знае какви са вредите след ръководството на четворната коалиция. Той се базира на данните от отчет на служебния министър на финансите Росица Велкова-Желева, в който се твърди, че страната е пред банкрут. „ Очакваният бюджетен недостиг след спада на цените, ще бъде към 12%. По време на ръководството на ГЕРБ сме допускали дефицити от най-вече 2%. Лъжите и ръководството на „ смяната “ безусловно „ счупиха “ страната. “

Кандидатите за народни представители си дадоха обещание безапелационна победа, като най-голямата извоювана борба занапред следва – образуването на устойчиво държавно управление, което да изведе страната от поредицата рецесии.

dnesplus.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР