И двете жени - майка и дъщеря, заподозрени за убийството

...
И двете жени - майка и дъщеря, заподозрени за убийството
Коментари Харесай

Отмениха домашния арест на Габриела Славова, обвинена за убийството на Пейо Пеев

И двете дами - майка и щерка, обвинени за убийството на Пейо Пеев, ще чакат развиването на следствието в ареста, откакто Софийският апелативен съд анулира домашния арест на Габриела Славова.

Част от претекстовете бяха свързани с тежестта на обвиняването, точно, че обвиняването против Славова и майка ѝ Красимира Трифонова е за съучастничество в убийството на Пейо Пеев поради съществуването на задоволително директни и косвени доказателства за тяхната виновност и поради тежестта на самото закононарушение. Другите причини на съда бяха свързани с разбор на това какво ще се случи с двете деца.

Софийският апелативен съд гледа ограниченията на упрекнатите за убийството на Пейо Пеев
По-рано Софийски градски съд дефинира домакински арест за Габриела Славова, точно поради това тя да се грижи за децата.

Междувременно, обаче, те бяха предадени от обществените служби на роднините на убития Пейо Пеев, тъй че съдът ще реши, че има кой да гледа децата и по тази причина Славова би трябвало да се върне в ареста.

Иначе, правосъдният състав дефинира като извънредно брутално закононарушение против непосредствен - в тази ситуация татко на детето й дейностите на Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова.

След правосъдното съвещание никой не разяснява претекстовете на съда, с изключение на Велико Минков. Знаете, че той твърди, че е биологичен татко на дребното дете, който сподели, че ще се бори за детето си и прикани това, неговото припознаване да стане час по-скоро, с цел да може той да бъде в живота на детето си.

Важна детайлност е, че Габриела Славова избра да не бъде през днешния ден в правосъдната зала, тъй че следва правосъдна защита да я вземе от вкъщи ѝ и да я откара в ареста.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР