И двете жени живеят в един и същи жилищен комплекс,

...
И двете жени живеят в един и същи жилищен комплекс,
Коментари Харесай

Сериен заподозрян за кражба с взлом е намерен да се крие в гардероба на жена, въоръжен с нож за пица

И двете дами живеят в един и същи жилищен комплекс, сподели госпожа Хайнцман. След като отсъства една седмица, госпожа Хайнцман сподели, че се е прибрала в жилището си – който си спомня, че е заключила – и е разкрила, че липсват движимости на стойност хиляди долари.

Но госпожа Хайнцман акцентира, че най-страшната част е да види нейната съседка в килера. Тя сподели, че е разкрила дамата, клекнала в ъгъла на дрешника й, казвайки: „ Не ме наранявайте, не ме наранявайте. “ известие от полицията в Ървайн.

След това полицията в Ървайн арестува госпожа Уилкинсън. Тя се пледира за почтена по обвиняванията за кражба с щурм и неразрешено потребление на персонална информация.

Кайл Олдоерп от полицейското ръководство в Ървайн сподели на изданието, че случаят с резачката за пица евентуално не е първият път, когато госпожа Уилкинсън е била там апартамент: „ Въз основа на времето, през което жертвата е отсъствала, и количеството имущество, което обвиненият е съумял да открадне, имаме вяра, че е евентуално обвиненият да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР