И двете дъщери на Мишел и Барак Обама – Малия

...
И двете дъщери на Мишел и Барак Обама – Малия
Коментари Харесай

Дъщерите на Обама заченати инвитро

И двете дъщери на Мишел и Барак Обама – Малия и Саша, са заченати инвитро. Това разкрива някогашната първа дама на Съединени американски щати в нова книга, озаглавена “Becoming ”, заяви Би Би Си.

В записките си брачната половинка на предходния US президент споделя, че е прибегнала до изкуствено оплождане след импровизиран аборт, който претърпяла преди 20 години. След него тя се чувствала “изгубена и самотна ”, описа Мишел през вчерашния ден в тв предаването “Добро утро, Америка ” на Ей Би Си, в което взе участие като част от акцията за представянето на книгата си.

В нея Мишел отделя значително внимание и на наследника на брачна половинка си на поста в Белия дом – Доналд Тръмп, който вини, че е изложил на риск сигурността на фамилията й. Става въпрос за изказванията на Тръмп, че Барак Обама не е роден на територията на Съединени американски щати и надлежно е определен за президент нелегално.

“Ами в случай че някой душевен неустойчив и въоръжен беше пристигнал във Вашингтон и беше тръгнал да преследва нашите дъщери? Доналд Тръмп с неговите гръмки и безразсъдни клевети изложи на риск фамилията ми. И аз в никакъв случай няма да му простя ”, отсича Мишел.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР