И двата протеста са честни и със справедливи искания. Подкрепата

...
И двата протеста са честни и със справедливи искания. Подкрепата
Коментари Харесай

ВМРО излиза в подкрепа на митинга в защита на националния интерес в Македония на 11 май

И двата митинга са почтени и със обективни претенции. Подкрепата им е въпрос не на тяснопартийни ползи и търсене на бърз и на ниска цена политически ПР, а на опазване на историческата истина и физическото оцеляване на българския народ.

Гражданската самодейност #НеПредавайМакедония се бори за българския народен интерес и правата на македонските българи. Ето за какво ние от Вътрешна македонска революционна организация заставаме твърдо зад нея и проведения на 11 май от 17.30 ч. митинг-концерт пред Министерски съвет, оповестиха от пресцентъра на партията.

Призоваваме всички почтени и почтени българи, които не одобряват провокациите от страна на Скопие, осъждат насаждания език на омразата на политиците от другата страна на границата, отстояват историческата истина и изрично не одобряват несправедливите гонения на македонските българи, да се причислят към митинга. Всички ние като нация би трябвало да бъдем единни в отбраната на българщината и да не допуснем изтъргуването на българския народен интерес в интерес на участието на районен съд Македония без съблюдаване на каквито и да било условия от тяхна страна.

На митинга на следващия ден присъединяване ще вземат и националните артисти Илия Луков, Володя Стоянов и оркестър „ Шевица “, които ще извършват обичаните на генерации български национални песни от македонския край.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация изрично заставаме и зад справедливите митинги на превозвачите в цялата страна. Този отрасъл е основен за българската стопанска система и пренебрегването на проблемите, които секторът има поради войната в Украйна и икономическата и енергийна рецесия, е проблем на цялата страна. С арогантното си държание властимащите за следващ път демонстрираха, че освен не познават българската история и народопсихология, само че несъмнено не познават и политическите, и икономическите процеси, които би трябвало да ръководят. Цените на горивата не са тяснокорпоративен въпрос – те би трябвало да са държавна политика.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР