И двата пола са любопитни един към друг и искат

...
И двата пола са любопитни един към друг и искат
Коментари Харесай

9 мръсни женски тайни

И двата пола са любопитни един към различен и желаят да знаят мръсните си дребни секрети един за различен. Ето какво крият дамите от мъжете:

1. Хубавият диалог може да бъде секси

Няма значение по какъв начин изглеждате, стига да сте положителни в диалозите и да умеете да споделяте добре с дамите. Хубавият диалог прави чудеса за женското либидо.

2. Малко ревнивост прави дамите щастливи

Дори от време на време съзнателно флиртуват с други, с цел да накарат мъжете си да ревнуват - повода е, че по този начин се усещат мечтани.

3. Жените ненавиждат да обезкосмяват интимните си елементи

Това е една от най-неприятните процедури, а и след това, когато косъмчетата стартират още веднъж да порастват, също не им е доста хубаво. Но чувството да е чиста и гладка се харесва и на двата пола.

4. Жените наблюдават някогашните си в обществените медии

Независимо какъв брой някогашни сътрудници има, дамата ревизира всички, без да изпусне никаква детайлност.

5. Излизанията "по женски " са нещо ужасно

По време на женските празненства се вършат всички "забранени " неща - алкохолът се лее в обилие и се случват неща, които даже не можете да си визиите и може би не желаете да знаете.

6. По време на секс дамите от време на време си фантазират, че са с различен

Всички дами от време на време си мислят за някой различен, до момента в който вършат секс, не тъкмо някой съответен, а просто си фантазират.

7. Надяват се да ги пожелае някой доста секси мъж

Ако дамата е хвърлила око на мъж, който доста я притегля полово, тя се надява той да инициира интимна среща. Но истината е, че той няма по какъв начин да го знае...

8. Жените не постоянно се усещат неловко, когато ги зяпат

Реакцията към флиртовете и закачките зависи от това от какъв мъж са отправени. Ако е от някой секси мъжага - супер, в случай че обаче не е - тогава става неприятно.

9. Повечето дами не се интересуват какъв брой пари имат сътрудниците им

Стига мъжът да е почтен, правилен и заслужен благородник. Ако мъжът е невероятна персона и в действителност я обича, дамата не търси нищо друго.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР