И двата модела предлагат същите характеристики, но се различават по

...
И двата модела предлагат същите характеристики, но се различават по
Коментари Харесай

ASUS GeForce GTX 1070 Ti в две авторски версии

И двата модела оферират същите характерности, само че се разграничават по обемните си охладители — версията Strix е предопределена за взискателните консуматори.

През идващият четвъртък ще бъде показана видеокартата Nvidia GeForce GTX 1070 Ti — обособените производители се приготвят за това събитие с създаването на авторски планове. Какво крие за нас ASUS ?

В проектите на производителя влизат две авторски структури – Turbo и Strix Gaming . На борда се оказа графичния процесор Pascal GP104 с 2432 CUDA ядра и 8 GB GDDR5 памет 256-bit. И В двата случая, честотите са общоприети – 1607/1683 Mhz за ядрото и 8008 Mhz за паметта.

Turbo версията употребява 2-слотово изстудяване с радиален вентилатор (така наречената турбина). Тази структура към този момент е била употребен и в предходните модели на производителя.

Във версията Strix Gaming е употребявано 3-слотовото DirectCU III изстудяване, което би трябвало да обезпечи по-висока продуктивност. Не остава без внимание и външният тип на охладителя (с RGB LED-подсветка).

Ако се има вяра на настоящата информация, то GeForce GTX 1070 Ti ще бъде показан на 26 октомври, само че ще стане наличен на пазара на 2 ноември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР