И двата мача на ЦСКА с украинския Зоря Луганск от

...
И двата мача на ЦСКА с украинския Зоря Луганск от
Коментари Харесай

Мачовете на ЦСКА със Зоря Луганск отново по bTV Action

И двата мача на ЦСКА с украинския Зоря Луганск от третия прелиминарен кръг на Лига Европа ще бъдат излъчени от bTV Action, осведомиха от медията.
 ЦСКА: Червеният пестник е подготвен да нанесе своя удар!
Първата среща е този четвъртък на националния стадион. Студиото стартира тъкмо в 20 часа, а самата среща е от 20,30. До този миг в Лига Европа ЦСКА в профил Титоград и мощния хърватски Осиек. При триумф над Зоря, " алените " ще се изправят в плейофа за влизане в групите на Лига Европа против спечелилия всред Еспаньол и Люцерн.

Двубоите със Зоря сигурно пропуща бразилецът Енрике Рафаел, който не беше картотекиран, защото се възвръща от травма.

Бразилецът към този момент тренира на цялостни обороти и е доста близо да завръщане в главния състав на " армейците ". Техничарят към момента не е записал игрови минути в конкуренцията.

Той може да бъде записан вероятно за дуелите против спечелилия от двойката Еспаньол - Люцерн, само че това ще стане, единствено в случай че ЦСКА успее да отстрани украинския тим.

Без картотека за Лига Европа още веднъж е и бранителят Стойчо Атанасов.

За сметка на това младите Митко Митков, Мартин Смоленски и Йоан Бауренски са уредени като юноши на тима и във всеки един миг могат да бъдат разполагаем на треньорския щаб на " алените ", написа " Тема Спорт ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР