И двамата с Каракачанов трябва да си ходят максимално бързо,

...
И двамата с Каракачанов трябва да си ходят максимално бързо,
Коментари Харесай

Марешки Ги Закопа: Правителството Максимално Бързо Трябва Да Се Изчисти От Тези Хора, Най-Вече От Екземпляра Каракачанов

И двамата с Каракачанов би трябвало да си вървят оптимално бързо, тъй като излагат освен себе си, само че и българския народ. Правителството оптимално бързо би трябвало да се почисти от тези хора, най-много от екземпляра Красимир Каракачанов. Той би трябвало да се отдръпна от поста като преди този момент се извини на народа за следващата засегнатост, която му нанесе ", съобщи Марешки пред публицисти.

От партията му прецизираха, че по време на честванията на Илинденско-Преображенското въстание, военният министър е декларирал, че " страната не върви, а народът единствено мрънка и пие " и съгласно него няма по какъв начин след " изпиването на третата ракия в кръчмата да се оправи страната ".

" Преди време той сподели да си пием хапчетата, само че като го гледаме по какъв начин се държи, ние настояваме той самият да спре тези хапчета, че серията му от гафове стана много голяма- като стартираме с компаниите на султанките, минем през опитите да уреди с най-висшето държавно отличие противоречиви фигури и стигнем до най-голямата щета, която нанесе на народа - разграбването на 6 милиарда лв. за непотребна сега военна техника. Още по-лошото е, че няма да изхарчи тези пари в този момент, а ги разсрочва в годините, когато него няма да го има във властта, само че генерации българи ще не престават да заплащат ", сподели още Марешки, представен от своя пресцентър.

Още през вчерашния ден той нападна остро Каракачанов с думите:

" Той е най-големият политически лъжец, тъй като в програмата му нямаше разноски за самолети, имаше разноски за пенсии, за медикаменти, за служители на реда на село. Тези неща ги не помниха доста бързо, най-много той. " Дойче веле " го споделя, че избраниците на Каракачанов са най-излъганите избраници. Много по-изтънчени, аристократични политически измамници от Каракачанов съм изобличавал. Няма да го оставя по този начин тихомълком да се изниже по терлици от простотиите, които прави, ще си понесе отговорността ".

По думите на депутата предприемач " Вътрешна македонска революционна организация е Троянският кон на Движение за права и свободи в обединението, те вземат участие в ръководството през Вътрешна македонска революционна организация и по тази причина тази коалиция в никакъв случай няма да се разпадне, тъй като зад тях стоят други ползи, които ги ръководят ".

Днес, запитан дали, в случай че някоя партия от Обединените патриоти се отдръпна в съпротива, " Воля " ще заеме нейното място в ръководещото болшинство, Марешки напомни, че в нарочна декларация от партията са декларирали, че по никакъв мотив в този мандат на Народното събрание няма да вземат участие в каквото и да е държавно управление и няма да влизат в ръководството, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ще продължаваме да осветяваме неизпълнените обещания на всички, които предизборно са лъгали на кг, тъй като животът си върви, идват идващите избори и хората би трябвало хубаво да огледат кого са пратили в Народното събрание и да вземат съответните решения за корекции ", сподели още водачът на " Воля ", който изрази убеденост, че на последващи парламентарни избори ще реализиран по-добър резултат.

" Воля " ще поддържа ветото на президента върху текстове от Закона за приватизация и следприватизационен надзор, сподели още Веселин Марешки.

Именно той скара партията на Валери Симеонов - НФСБ, и " Атака " на Волен Сидеров. Той настоя Симеонов незабавно да се извини на " Атака ", ГЕРБ и премиера Бойко Борисов поради обвиняванията в лобизъм в интерес на братя Домусчиеви.

Сидеров обаче нападна вицепремиера и поради Закона за шума, като настоя измененията в него да бъдат изтеглени преди второ четене, тъй като удрят по туризма.

" Лесно можем да намерим кой да размени Валери Симеонов ", съобщи даже Сидеров, съгласно който той не изпълнявал управническата стратегия.

Самият Борисов пък разяснява на съвещанието на Министерски съвет:

" Ако сме желали да спасим редови войник Киро, редови войник Райън или който и да е - нямало е да заведем каузи. Това желая да кажа ".

Той сподели това във връзка думите на Симеонов от преди дни, че задачата е " избавяне на редови войник Киро " (Кирил Домусчиев, който посредством компания, в която взе участие, е приватизатор на БМФ - б.р.). Компанията загуби дело против страната и съгласно решението на Върховния касационен съд би трябвало да заплати 58 млн. лв. за неспазване на приватизационния контракт. Преди това решението на арбитража бе в интерес на БМФ, които желаеха проверка на контракта поради появила се " стопанска нетърпимост " на част от условията по него.

Вчера и от ГЕРБ обявиха, че ще поддържат ветото на президента, с цел да потвърдят, че не пазят ничии ползи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР