И дума не може да става за реваншизъм от страна

...
И дума не може да става за реваншизъм от страна
Коментари Харесай

Боян Балев: Критиките от тясното ръководство на БСП към президента разединяват партията

" И дума не може да става за реваншизъм от страна на служебното държавно управление по отношение на Българска социалистическа партия. Той постоянно е бил извънредно правилен към партията. Ползва се с голямо доверие. Единственият проблем, който има Румен Радев в Българска социалистическа партия, е с няколко индивида към тясното партийно управление. Но тяхната позиция не се споделя от партията ".

Това сподели пред БНР Боян Балев, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

По думите му, вместо Българска социалистическа партия да работи за предизборната акция, от хора в партията се демонстрира блян за авансово оправдаване с президента за резултати, които няма да са положителни.

" Темата за реваншизъм е рискова изразителност. Това е контрапродуктивно. Критиките от тясното управление към президента разединяват партията ".

В предаването " 12+3 " Балев добави, че служебният кабинет се е захванал с главния проблем - доставките на природен газ:

" Ако не бъде открито решение на този проблем, българската стопанска система може да се окаже в тежка обстановка, а българските семейства да преживеят студена зима ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР