и други холивудски звезди обявиха вчера, 21 юни, началото на

...
и други холивудски звезди обявиха вчера, 21 юни, началото на
Коментари Харесай

Джордж Клуни с образователен проект за разнообразието в киното

и други холивудски звезди оповестиха през вчерашния ден, 21 юни, началото на просветителна стратегия за млади възпитаници в неравностойно състояние в Лос Анджелис. Целта е да се внесе повече многообразие в света на киното.

Красив, добър, изтънчен, остарява красиво. По принцип по този начин се приказва за вино, само че в тази ситуация това изложение пасва навръх Джордж Клуни! 60-годишният артист, продуцент, режисьор и сценарист сигурно заслужава всички тези прилагателни. Сред тях, обаче, сигурно липсва едно от най-важните - зает. А за Джордж Клуни това не е празна дума. И този понеделник брачният партньор на Амал още веднъж го потвърди. Заедно с (Отчаяни съпруги) и Дон Чийдъл (Отмъстителите) той е в основата на учебен план, който ще стартира през септември 2022 година и ще бъде ориентиран към възпитаници на възраст от 14 до 16 години, учащи се в гимназия в центъра на Лос Анджелис.

Накратко, става въпрос за стратегия за равни благоприятни условия, предопределена за младежи в неравностойно състояние и от малцинствата. Идеята е тя да обхване и други държавни учебни заведения в града и има за цел да увеличи осведомеността за филмовата промишленост.

Този ангажимент дава отговор на неналичието за многообразие в Холивуд, както пред, по този начин и зад камерата. По този въпрос имаше рецензии, изключително посредством акцията #OscarsSoWhite, стартирала през 2015 година, осъждаща обстоятелството, че при избора за награждаване с Оскар доминират белите актьори. Джордж Клуни по това време към този момент беше отпред на придвижването.
 Джордж Клуни се отдръпва от киното поради децата? Джордж Клуни се отдръпва от киното поради децата?
Джордж Клуни е решил да понижи до най-малко функциите си и последователно да се отдръпна от филмовата промишленост, пишат задгранични медии, съобща...

" Поглеждайки 10 години обратно, Академията вършеше по-добра работа. Помислете какъв брой бяха номинациите за афро-американци. Също по този начин не мисля, че казусът е кой избира, а по-скоро би трябвало да се попита, какъв брой благоприятни условия са били предоставени на малцинствата във филмите, изключително в качествените ”, беше споделил артистът пред „ Variety ” през 2016 година Пет години по-късно нищо не се е трансформирало, тъй че Клуни реши да предприеме съответни дейности.

Училищният регион в Лос Анджелис -, вторият по величина в страната, има близо 650 000 възпитаници, най-вече от семейства с ниски приходи и постоянно от афро-американски или испаноговорящи фамилии.

" Целта ни е да отразяваме по-добре разнообразието на нашата страна. Това значи да стартираме овреме ", сподели Джордж Клуни в изказване, с което разгласи основаването на институцията, която ще реализира този план - учебно заведение Roybal за кино и телевизионно произвеждане.

" Това значи основаване на стратегии в гимназията за образование на младежите за камерата, монтажа, образните резултати, звука и всички благоприятни условия за кариера, които тази промишленост може да предложи ", сподели артистът. Програмата, на която той е спонсор, ще предлага и " стажове, които ще доведат до печеливша кариера ", настоя той. При Клуни присъединяване е действително!

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР