И докато за Джули това ще е втори брак, то

...
И докато за Джули това ще е втори брак, то
Коментари Харесай

Джулиана Гани Най-Накрая Си Го Показа! Ето Видео!

И до момента в който за Джули това ще е втори брак, то за Илиян ще е първи. Плеймейтката беше омъжена за Станимир Ташев, само че бурната им обич не изтрая дълго и те се разведоха с доста кавги между тях.

Сега Джули има нов мъж в живота си и всички почитателите на плеймейтката имат вяра, че той е верният. Днес Гани сподели „ да “ на своя обичан и двамата към този момент приготвят женитба.

„ Любов моя, в действителност не очаквах… Останах без думи… Ти ме одобри каквато съм – с моите странности и лудости! Обичам тее, обичам Виена и няма да не помни този момент… Да, Да, Да “, написа русокоската. Тя добави и видео с паметния миг, който вечно се е запечатал в съзнанието й.

Под видеото валят хиляди пожелания и честитки към Джулиана и Илиян. В ултра безценен ресторант Найденов падна на колене, с цел да изиска ръката на своята бъдеща брачна половинка. Вадейки кутийката от джоба си той очевидно изненада своята обичана, която не е очаквала, че тъкмо в този миг ще каже заветното „ да “.

Малко по-късно пък Джули реши да покаже и красивия годежен пръстен. „ Тат-тара-там… Ето го и негоо “, написа Джулка и театралничи гордо с новата си облага.

Феновете на Гани и Найденов обаче в този момент имат ново предизвикателство към двойката. След като двамата към този момент се сгодиха, те към този момент ги питат по кое време ще има бебе. Първо женитба или първо бебе, единствено времето ще покаже.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР