И докато в някои кралски дворове се състоят и готвят

...
И докато в някои кралски дворове се състоят и готвят
Коментари Харесай

Нов отказ за крал Чарлз

И до момента в който в някои кралски дворове се състоят и готвят сватби, в други предстоят коронации. Разбира се, че приказваме за крал Чарлз и идната му коронация, която ще се състои на 6 май.
 Крал Чарлз, концертът за коронацията, отводите на Адел, Елтън Джон, Роби Уилямс и кой ще взе участие в него
Звездите, които отхвърлиха на крал Чарлз

Кой в последна сметка ще пее на концерта по случай коронацията

Интересно е, че формалните предложения за церемонията към момента не са изпратени - това ще стане чак през април. Което не значи, че Бъкингамският замък не прави неофициални запитвания към възможните поканени дали ще имат опция да участват.

Сред тях е и американският президент Джо Байдън. Програмата му за месец май към момента не е финализирана, само че съгласно неназован представител на Белия дом президентът най-вероятно няма да почете коронацията, пишат Time.
 Снимка 608698

" Това не е видът събитие, на което Джо Байдън би участвал ", разяснява той. Причините са сложни. Макар да храни топли усеща към починалата Елизабет Втора, президентът като цяло има спорно отношение към монархията поради ирландския си генезис.
 Байдън със брачната половинка си на погребението на кралица Елизабет

Байдън със брачната половинка си на погребението на кралица Елизабет

Ако той не участва на коронацията на крал Чарлз, несъмнено ще затвърти традицията, сложена от Дуайт Айзенхауър. Той също не участва на коронацията на кралица Елизабет на 2 юни 1953 година, а изпраща делегация, която да го съставлява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР