И докато Интер бележи ръст в приходите от спонсори, италианският

...
И докато Интер бележи ръст в приходите от спонсори, италианският
Коментари Харесай

Феновете на Интер достигнаха 540 милиона!

И до момента в който Интер бележи растеж в приходите от спонсори, италианският " Гадзета дело Спорт " хвърля повече светлина и върху почитател базата на клуба, която също бележи рекордни достижения.

В международен мащаб броят на почитателите на Интер продължава да пораства и съгласно проучванията на Nielsen fan те към този момент са достигнали 540 милиона, което е растеж с 14% от 2020 година до момента.

Историческият връх от 154 000 членове на Inter Club (част от който е и Интер Клуб България), подложен през предишния сезон, към този момент е усъвършенстван като е преодоляна и бариерата от 200 000 публични членове. Интер има 200 публични почитател клуба на 5 континента. Също по този начин, клубът разполага с 18 академии на Интер по целия свят.

Социалните медии също се разрастват като записаха рекорден брой през февруари: общият брой на достигнатите почитатели беше 71 милиона (ръст с 11 милиона по отношение на февруари 2023). Интер е и най-следвания италиански клуб в платформата Weibo с над 5 милиона почитатели.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР