И докато Даниел Петканов предпочита по-различни и студени места за

...
И докато Даниел Петканов предпочита по-различни и студени места за
Коментари Харесай

Кой е той? Мистериозен мъж заведе Алекс Богданска на топ локация

И до момента в който Даниел Петканов избира по-различни и студени места за отмора след раздялата с Александра Богданска - въпреки всичко сега Лудият кореспондент е в Киргизстан из заснежените планини, то моделката е в Дания на спа и коледен шопинг - несъмнено намираме от ден на ден разлики в двамата. 

Виж още: Когато парите не са проблем: Ето какъв брой тъкмо харчи Венелин Кондаков за лукозните почивки

И двамата наподобяват доста щастливи след случилото се, тъй че очевидно в действителност е било за добре. По наше мнение Даниел Петканов сигурно е стопирал връзките за момента и е решил да се отдаде на малко време за себе си. Няма да си кривим - много положителни резултати има от усилените ежедневни тренировки. Браво! 

Виж още: Шампион на Арената и на тепиха: Мъж под чехъл ли е Алекса? Обвиниха Елица в ревнивост

Е, при Богданска нещата стоят по различен метод. Моделката постоянно е обичала да бъде измежду доста хора и в този момент не е по-различно - даже още повече има потребност от компания. През последните месеци инфлуенсърката не стопира да се хвали с големи букети от секрети обожатели, за които тя твърди, че не познава.  Колко е истина това не знаем, само че ще би трябвало да ѝ доверим - нямаме различен избор. 

Виж още: Предпразнична еуфория: Ето кои родни звезди избраха английската столица за коледен шопинг

От сторитата на Богданска разбираме, че тя е в компанията на инфлуенсърите Даниел Бачорски и половинката му Атанаска. На множеството фотоси не излиза наяве дали има компания с нея, само че сигурно в това пътешестване всички са по двойки без деца, с цел да се порадват на празничната атмосфера и екозичните басейни на мира. Съвсем допустимо е да е някой другар на Бачорски, нали?

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР