И до ден днешен, въпреки че е щастливо омъжена, Енджи

...
И до ден днешен, въпреки че е щастливо омъжена, Енджи
Коментари Харесай

Разкъсва И Душата, Но Никой Не Подозира! Вижте Огромната Драма, Която Крие Енджи Касабие!

И до ден сегашен, макар че е щастливо омъжена, Енджи Касабие крие тежка любовна драма. Ливанката не желае да си спомня за първата си обич, макар че постоянно й се случва.

В „ Черешката на тортата “ тя загатна, че е стартирала сполучливия си бизнес след огромна машинация. В кулинарното шоу ливанката показа, че е била излъгана от близки хора. Но макар тежкия удар, намерила сили да си стъпи на краката и да продължи напред.

Покрай присъединяване й във ВИП Брадър стана ясно, че е била излъгана от първото си гадже. Той й предложил да стартират бизнес дружно. Двамата разкрили ресторант в столицата, като всеки от тях взел участие с капитал, възлизащ на 50% от общата стойност на инвестицията.

Енджи Касабие вложила всичките пари, които татко й дал. Родителят на хубавицата е фармацевт по специалност. От години той желал да стартира да се занимава с нещо, обвързвано със здравословно хранене. Бащата на Енджи Касабие се зарадвал доста откакто схванал, че и тя има същите фантазии.

Той решил да й помогне, давайки й всичките си спестявания. Според осведомени, сумата която ливанката влошила в общия бизнес с гаджето си, възлиза на 50 000 евро.

Всичко почнало доста добре. За малко ресторантът се трансформирал в същински шлагер и станал едно от най-предпочитаните заведения в столицата. Но щастието на хубавицата не траяло дълго.

Кошмарът за нея почнал след няколкодневно неявяване. Брадърката се прибрала за няколко дни в Ливан и откакто се върнала в България открила, че към този момент не има нищо. Любимият й трансферирал всичко на свое име.

Тогава Енджи Касабие почнала от нулата. За да заплаща наема си, тя била принудена да работи като фармацевт. Но с помощта на упоритостта, съумяла бързо да си стъпи на краката, написа Хот сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР