И днешното пленарно заседание не се размина без скандали. Този

...
И днешното пленарно заседание не се размина без скандали. Този
Коментари Харесай

Велислава Кръстева към ОП: Вие сте идиоти! Павел Шопов: Ти си еничарка

И днешното пленарно съвещание не се размина без кавги. Този път обаче те не бяха сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, а сред Обединените патриоти и Движение за права и свободи.

"Вие сте позор за патриотизма. Вие ще потопите ГЕРБ. В Деня на националните будители ще се обърна към вас с думите на поета: Вие сте идиоти ". Това сподели от трибуната на Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Велислава Кръстева. Това стана по време на дебатите при второто гласоподаване на измененията в Закона за гражданската регистрация. Тя беше предизвикана от изявление на народния представител Павел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град приключва гимназия,... към профила, който разгласи, че всички в Народното събрание би трябвало да се обединят и да не одобряват желаните промени от Движение за права и свободи. Репликата й естествено провокира ответните отговори.

Първи думата взе проф. Станислав Станилов от Оперативна програма. "Никой не ви е обиждал от тази естрада на идиоти. Вие употребявате езика на омразата. Аз не ненавиждам турците в България. Аз ненавиждам такива фигури като вас. Вие сте една подивяла от ненавист съпротива ", сподели Станилов.

Павел Шопов също не остана задължен. "Аз не се наскърбявам от думите на една еничарка. Нашата задача и цел тук е да се борим против непознатия турски шовинизъм. Ние се оправяме и еничарката очевидно се ядоса ", разгласи Шопов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР