И днешния ден донесе силни валежи в няколко области в

...
И днешния ден донесе силни валежи в няколко области в
Коментари Харесай

Три области са засегнати най-много от дъждовете

И днешния ден донесе мощни превалявания в няколко области в страната. Най-засегнати са Велико Търново, Пазарджик и Пловдив, оповестяват от пожарните служби.
Област Пловдив
Над 100 са сигналите за наводнени приземни етажи и изби постъпили в пожарната работа на Пловдив. Няколко от известията са и за наводнени сектори от пътната инфраструктура и закъсали коли. Към момента 8 екипа пожарникари работят по сигналите. Свободният от дежурство състав е събран и е включен в работата на терен. Част от транспортната инфраструктура е затворена за придвижване - ВИЖТЕ ТУК къде тъкмо. Вече има организация да се насочат повече хора в помощ на Пловдивска област.
Област Велико Търново
Постъпилите сигнали са основно в община Елена (гр. Елена и с. Константин). Получени са 7 сигнала за наводнени дворове, приземни егажи и изби. Към 19:00 часа е имало реакция за 5 от тях. Към момента три екипа се занимават с последните случаи в село Константин.
Област Пазарджик
В оперативния център на пазарджишката пожарна работа са постъпили към 50 сигнала за наводнени изби, приземни етажи, магазини и сектори от пътната инфраструктура. Получени са сигнали и за закъсали коли. Сигналите се отработват от пет екипа на РДПБЗН-Пазарджик.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР