И днес ще се задържи предимно облачно. Ще е почти

...
И днес ще се задържи предимно облачно. Ще е почти
Коментари Харесай

Облачно и почти без валежи ще е времето днес

И през днешния ден ще се задържи най-вече облачно. Ще е съвсем без превалявания и основно над планинските региони на Югозападна България ще има краткотрайни понижения на облачността. Вятърът ще е напълно слаб, най-вече от изток-югоизток. Максималните температури в Северна България ще са сред 1° и 5°, в Южна – сред 6° и 11°, в София – към 7°.

По Черноморието ще бъде облачно, тук-там по южното крайбрежие с ръмежи. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 5° и 10°. Температурата на морската вода е към 12°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече облачно и мъгливо. Разкъсвания и понижения на облачността ще има във високите елементи на Западна България. Ще духа слаб югозападен вятър. Температурите едва ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра - към 0°.

През идващите дни ще се задържи най-вече облачно. В неделя ще е съвсем без превалявания. През нощта против понеделник в западните региони, а в понеделник и на изток тук-там ще превали дъжд. Валежите ще продължат и във вторник, и в сряда, само че пък температурите ще тръгнат нагоре.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР