И днес ще се задържи хладно за периода.Облачността ще е

...
И днес ще се задържи хладно за периода.Облачността ще е
Коментари Харесай

Хладно време и днес, на места с валежи

И през днешния ден ще се задържи хладно за интервала.

Облачността ще е променлива, по-значителна следобяд над Източна България и планинските региони и основно там ще има валежи от дъжд. Ше духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 15 и 20°, в София - към 15°.

По Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна към и след обяд, тук-там със слаби превалявания. Ще духа до сдържан, най-вече северен вятър. Максималните температури ще са сред 18 и 21°. Температурата на морската вода е от 14° тук-там по северното, до 20-21° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

В планините облачността ще е по-често забележителна. На повече места в следобедните часове ще има слаби превалявания от дъжд, над 1700-1800 метра - от сняг. Ще духа до сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 3°.

През почивните дни и при започване на новата седмица ще е най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от юг, дневните температури бързо ще се покачат и в понеделник оптималните ще са сред 23° и 28°. Във вторник над Западна България облачността ще се усили, там се покачва и вероятността за превалявания.

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР