И днес продължаваме да следим случая на Желяз Андреев и

...
И днес продължаваме да следим случая на Желяз Андреев и
Коментари Харесай

МВнР предприе спешни действия за случая с Желяз Андреев

И през днешния ден продължаваме да следим случая на Желяз Андреев и неговите някогашни сътрудници. По самодейност на премиера Министерството на външните работи предприе незабавни дейности за изясняване на всички условия по проблема.

София
 © Българска телеграфна агенция
В поддръжка на Андреев имаше митинги в София, Добрич и други български градове. Освен, че отхвърля задържането на Иван Сергиев, Искрен Георгиев, Любка Христова и Михаела Ненова, прокуратурата няма желание да оспорва стартирането с най-лека мярка " подписка " на Желяз Андреев.

Междувременно външно министерство инициира съвещания с държавното управление във Вашингтон. Правосъдният министър Цецка Цачева насочи покана до американския Департамент за правораздаване, а омбудсманът Мая Манолова изиска преразглеждане на контракта за екстрадиция сред България и Съединени американски щати.

 След случая с Желяз Андреев: Прокуратурата няма да задържи още четирима българи След случая с Желяз Андреев: Прокуратурата няма да задържи още четирима българи
Министерството на външните работи предприе незабавни дейности за изясняване на всички условия по проблема Желяз Андреев. Инициативата е по разпорежда...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР