И днес продължава извършването на допълнително миене на основни пътни

...
И днес продължава извършването на допълнително миене на основни пътни
Коментари Харесай

Заради жегата: Продължава извънредното миене на основни улици и булеварди в София

И през днешния ден продължава осъществяването на в допълнение миене на съществени пътни артерии във всички столични региони по заповед на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Извънредното миене се провежда по отношение на прогнозата за рисково високи температури, оповестиха от пресцентъра на Столичната община.

Миенето ще се прави през обедните часове за изстудяване на пътните платна и тротоарите. Екипи на почистващите компании ще мият на дюзи на бул. “Цариградско шосе “, бул. „ П.К. Яворов “, ул. „ Граф Игнатиев “, бул. “Васил Левски “, бул. “Константин Величков “, бул. „ Ген.Скобелев “, ул. „ Опълченска “, бул. “Акад. Ив. Гешов “, бул. “Ал. Стамболийски “, бул. “Тодор Александров “, бул. „ Христо Ботев “, бул. “Кн. Мария Луиза “, бул. “История славянобългарска “, бул. “Първа българска войска “ и други

Продължава и раздаването на вода. От 13:30 часа екипи на Столичната община ще дават минерална вода на три пункта: пл. „ Св. Неделя ”, на Орлов мост – при езерото „ Ариана ” – и на пилоните на Националния замък на културата.

Водата е обезпечена от направление „ Социални действия и интеграция на хора с увреждания “ при Столична община и ще се раздава от чиновници на направлението, със съдействието на АПП, до привършване на наличните количества.

Екипите на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ (АПП) правят наблюдения за попречване на пожари в естествен парк „ Витоша “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР