И днес левицата поиска здравният министър Кирил Ананиев да дойде

...
И днес левицата поиска здравният министър Кирил Ананиев да дойде
Коментари Харесай

БСП пак пита Ананиев ще закрива ли болници в Северозапада

И през днешния ден левицата изиска здравният министър Кирил Ананиев да пристигна в Народно събрание и да изясни ще се закриват ли лечебни заведения в Северозападна България.
Още през вчерашния ден тук, от парламентарна естрада, нашата парламентарна група Българска социалистическа партия за България предложения посредством ръководителя на Народното събрание министъра на опазването на здравето да пристигна тук по отношение на негово изказване за преструктуриране или с други думи, за закриване на болнични отделения в областите Видин, Враца и Монтана, напомни аленият народен представител Филип Попов. Затова алените желаят Ананиев да даде пояснение.
Касае се за цялостен район в България, уточни Попов. По думите му -в Северозападна България хората няма да имат достъп до опазване на здравето.
Това е доста тежък и сериозен проблем, посочи социалистът.
Цвета Караянчева даде обещание и през днешния ден да предложения министъра на опазването на здравето.
Припомняме, че през вчерашния ден левицата настоя министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев да се появи в Народното събрание и да даде обясние за митингите на медицинските сестри.
Преди 2 дни министърът заприказва за оптимизация на лечебните заведения във Видин, Враца и Монтана. По думите му това ще подсигурява сложно и качествено обслужване на популацията в целия Северозападен район.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР