И днес има големи опашки от пенсионери пред сградата пощата

...
И днес има големи опашки от пенсионери пред сградата пощата
Коментари Харесай

Огромни опашки пред пощите в Пловдив и днес, пенсионерите чакат за пенсиите си ВИДЕО

И през днешния ден има огромни опашки от пенсионери пред постройката пощата в квартал „ Кършияка “ на улица „ Свети Иван Рилски. “ Както GlasNews.bg заяви осведомителните системи на „ Български пощи” станаха обект на сериозна хакерска атака на 16 април 2022 година

Казусът провокира отвращение и изви опашки в пощенските клонове под тепетата. Десетки хора чакат тази заран да получат парите си и в пощата в ЖР „ Тракия “, като до гишетата идват към този момент за 4-5 път.

Пенсионерите описват, че казусът е още от предходната седмица, като той е засегнал хората, които си получават пенсиите на по-късна дата и всички, които би трябвало да вземат великденска надбавка от 70 лв..


„ Пълно безсрамие, за пети път пристигам, подиграват се с нас “, възмущава се стара жена.

„ Не единствено че няма да си купим агнешко, само че и сметките не можем да си платим. След толкоз време ще ни начисляват лихви “, разясняват още хората.

Припомняме, че от " Български пощи " увериха, че няма да има спиране в изплащането на пенсии, обществени помощи и еднократни великденски добавки в пощенските станции в цялата страна. Ще се доставят и вътрешни колета без натрапен платеж. В резултат на хакерската атака са вероятни усложнения в потреблението единствено на част от услугите на „ Български пощи”.

„ Кибератаката беше открита бързо и неотложно бяха взети ограничения, като беше обезпечен и запас на държавната облачна инфраструктура за прекачване на системите на Български пощи. Екипите на способените институции работят по разбор на злонамерените дейности и оценка на засегнатите системи”, се сподели още в известието.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР