И днес 136 души са починали. Мисля, че зеленият сертификат ...

И днес 136 души са починали. Мисля, че зеленият сертификат

Борисов: Зелен сертификат с първа доза е все едно да изкараш книжка само с устен изпит

И през днешния ден 136 души са умряли . Мисля, че " зеленият документ " с първа доза, е все едно да изкараш шофьорска брошура единствено с вербален изпит и в следствие да очакваш да няма произшествия . Просто е безумство . Става това, за което предупреждавах, ето от през вчерашния ден в Германия карантина за българи. Това ще стане в съвсем всички страни . Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се срещна с работодатели и профсъюз , представен от БГНЕС.
Чух, че министър председателят Янев е споделил , че ще вземе парите от АЕЦ Козлодуй и ще ги разпределя на бизнеса. Можеше това да се направи и от бюджета след надвзетото в пъти Данък добавена стойност . Прави усещане за какво се взема единствено от АЕЦ Козлодуй, а не от другите производители – частните производители, ВЕИ-та и така нататък , Прави усещане , че още веднъж се разделят хората. Притесни ме и че всичко важи до 30 ноември, от 1 декември тематиката не съществува. С една дума концентрираме всичко, както и зелени документи и всичко останало до президентските избори, от там нататък потоп. Бизнесът в тези изисквания след 1 декември не забелязвам по какъв начин ще оцелее и за това сме подготвили тези ограничения , които желаеме да обсъдим с работодателите и синдикатите, с цел да знаем наистина ли нашата стратегия за ръководство в случай че има корекции, да извършим по този начин , че да е стабилно , добави още Борисов.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за опис от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Източник: fakti.bg