И днес 136 души са починали. Мисля, че зеленият сертификат

...
И днес 136 души са починали. Мисля, че зеленият сертификат
Коментари Харесай

Борисов: Зелен сертификат с първа доза е все едно да изкараш книжка само с устен изпит

И през днешния ден 136 души са умряли. Мисля, че " зеленият документ " с първа доза, е все едно да изкараш шофьорска брошура единствено с вербален изпит и по-късно да очакваш да няма произшествия. Просто е безумство. Става това, за което предупреждавах, ето от през вчерашния ден в Германия карантина за българи. Това ще стане в съвсем всички страни. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се срещна с работодатели и профсъюз, представен от БГНЕС.
Чух, че министър председателят Янев е споделил, че ще вземе парите от АЕЦ Козлодуй и ще ги разпределя на бизнеса. Можеше това да се направи и от бюджета след надвзетото в пъти Данък добавена стойност. Прави усещане за какво се взема единствено от АЕЦ Козлодуй, а не от другите производители – частните производители, ВЕИ-та и така нататък, Прави усещане, че още веднъж се разделят хората. Притесни ме и че всичко важи до 30 ноември, от 1 декември тематиката не съществува. С една дума концентрираме всичко, както и зелени документи и всичко останало до президентските избори, от там нататък потоп. Бизнесът в тези условия след 1 декември не виждам по какъв начин ще оцелее и за това сме подготвили тези ограничения, които желаеме да обсъдим с работодателите и синдикатите, с цел да знаем дали нашата стратегия за ръководство в случай че има корекции, да създадем по този начин, че да е стабилно, добави още Борисов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР