И да не ме изберат за председател на СОС няма

...
И да не ме изберат за председател на СОС няма
Коментари Харесай

Борис Бонев: ГЕРБ не ме искат начело на СОС, защото ще извадя “кирливите им ризи”

И да не ме изберат за ръководител на СОС няма да се разколебая в задачите, които съм си сложил и персонални, и като политическа организация - да освободим София от досегашния циничен модел на ръководство, обществено да извадим всичките “кирливи ризи ”, които ще намерим при проверката на предходното ръководство, и да има малко правдивост. Това желаеме да създадем, с цел да има последици - съобщи в студиото на “Денят стартира с Георги Любенов ” столичният общински консултант от “ПП-ДБ (Спаси София) ”.

Той беше безапелационен, че “досегашният безхаберен модел повече няма да бъде толериран ” и даде образец:

“За първите 11 месеца на годината компаниите за разчистване на София са санкционирани от Столичен инспекторат с едвам 500 000 лв.. Само за 24 часа, когато стартира мощният снеговалеж, санкциите бяха за 120 000, а по-късно са за доста повече. ”

По думите му, избрани кръгове се пробват да образуват за него визията, че е деспотичен човек и само позициите и постовете са най-важни за него.

“Те се пробваха да създадат тази конспирация, когато не беше ясно кой ще е обединеният ни претендент за кмет, а в този момент не престават поради избора на ръководител на СОС. Аз съм определен от нашата група като подобаващ претендент за ръководител на СОС. Смятам, че съм квалифициран, че имам задоволително познания за София и рекорден брой преференции. Благодаря на хората за доверието, което са ми дали ”, означи Бонев.

Според него партията, която сигурно не желае да го види отпред на СОС, е, тъй като: “Те знаят, че в никакъв случай няма да позволи всичко, което те са правили, да си остане заринато под бумагите, новите хрумвания и цели. ”

Бонев съобщи, че групата на “ПП-ДБ (Спаси София) ” е извънредно сплотена и държи на кмета Васил Терзиев:

“Той има цялостната ни поддръжка, а ние - неговата. Всички опити някой да вкарва конспирация ще бъдат посрещнати с подбив от наша страна ”, увери той.

За него групата на е “най-безотговорно и безобразно държаща се в общинския съвет ”.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР