И.д. директор на Сикрет сървис Роналд Роу младши призна пред

...
И.д. директор на Сикрет сървис Роналд Роу младши призна пред
Коментари Харесай

Изпълняващият длъжността директор на Сикрет сървис каза на Сената, че стрелбата по Тръмп е била „провал на Тайните служби“

И.д. шеф на Сикрет сървис Роналд Роу младши призна пред Сената във вторник, че опитът за ликвидиране против някогашния президент Тръмп беше „ неуспех на Тайните служби “, а не на локалните правоприлагащи органи.

Признанието на Роу беше най-директното приписване на виновност от Тайните служби и следователите след стрелбата на 13 юли. Изпълняващият длъжността шеф се яви пред комисиите по правораздаване и вътрешна сигурност на Сената във вторник дружно със заместник-директора на ФБР Пол Абат.

Роу описа в детайли за повредата на система за разкриване на дрон, която трябваше да бъде онлайн, преди стрелецът Томас Матю Крукс да извърши своята лично разузнаване в деня на митинга.

Разследващите настояват, че системата с дрон е разчитала на социална мобилна телефонна услуга и че е имало проблеми с честотната лента, което е предиздвикало системата да влезе онлайн едвам в 17:20. вместо в 15:00

Изображенията са изложени за проявление, до момента в който д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР