И човешка грешка може да е причина за катастрофата с

...
И човешка грешка може да е причина за катастрофата с
Коментари Харесай

Трета версия за катастрофата с хеликоптера на Крумово

И човешка неточност може да е причина за злополуката с военния хеликоптер край Пловдив. Властите проверяват и тази версия, разгласи командирът на поделението в Крумово, предава Нова телевизия.

Така версиите стават три - техническа нередовност, неточност на водача и неприятно време. Черната кутия към този момент е конфискувана, а управляващите направиха нов оглед на машината.

Всяка авиационна злополука е извънредно тежко събитие, неприятно. Най-важното извънредно комплицирано за разбор, съобщи Валерий Владинов, шеф на „ ТЕРЕМ-Летец “.

Излиза от завода през декември 2016 година В цялостна редовност, с отлични индикатори, след облитането и инспекцията на водачите. Като офицер от армията, 10 години работа във Военновъздушни сили, мога да кажа, че всяко умозаключение в задатък е неточност, разяснява Владинов.

Това е срамно, срамно е водачи, на които се разчита да избавят да имат по 17-20 часа от началото на годината и това би трябвало да се чуе от факторите, които ръководят страната, разяснява о.з. военачалник Спас Спасов, ръководител на фондация „ Български Военновъздушни сили “.

Преди нещастието, същия ден, хеликоптерът е имал други четири полета. Изпълнил е образователна задача край полигона в Црънча, в която са взели участие и Специалните сили. На машината са летели и други екипажи, които също не са докладвали за механически проблем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР