И БСП се включи в . За нас борбата с

...
И БСП се включи в . За нас борбата с
Коментари Харесай

БСП не върви по следи на пътя на Копринката“ и ще оцелее и след тази президентска партия

И Българска социалистическа партия се включи в . За нас битката с корупцията е безспорен приоритет, разгласи на брифинг Корнелия Нинова и изложи пред медиите сигнали, кои са подавани от социалистите.

Първият сигнал е от 23.12.2022 година, а последният от 24.01.2024 година Софийска градска прокуратура, Софийска апелативна прокуратура, основният прокурор Иван Гешев и краткотрайно изпълняващият длъжността Борислав Сарафов са получатели на сигналите на левите, а те касаят Министерство на правораздаването, Министерство на труда и обществените политики, Министерство на стопанската система и нововъведенията и регионални шефове. И инспекторатът на Висш съдебен съвет е сигнализиран, че прокуратурата не взема отношение.

Много диспути и питания в Народното събрание са извършени по сигналите на левите. Корупцията е най-големият камшик за българското общество, разгласи Нинова, а Българска социалистическа партия не са чакали Делян Пеевски да подхване войната с президента. За водача на алените е необичайно, че Бойко Борисов, създател на термина " пътя на Копринката " се е скатал . Тя допусна, че той чака да види на къде ще задуха вятърът.

Не зная нищо повече за  от това, което се приказва в медиите, акцентира водачът на левите. Копринката не ни интересува, съобщи още Корнелия Нинова. Ушев, Копринков и президентът да приказват, към тях са отправени упреците, настоя тя.

Българска социалистическа партия не се опасява от поредна президентска партия. Ние сме тук и сме живи, регистрира водачът на социалистите.
 Румен Радев чува хор на страха поради нова политическа партия
Румен Радев чува хор на страха поради нова политическа партия

Отказа да разяснява господин " Магнитски "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР