И Борисов, и Пеевски се готвят за следващите евроизбори като

...
И Борисов, и Пеевски се готвят за следващите евроизбори като
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов и Пеевски се готвят за следващите евроизбори, а ПП-ДБ обира негативите

„ И Борисов, и Пеевски се готвят за идващите евроизбори като оставят на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ да употребява негативите на евродирективите, изключително в този момент с климатичните промени и проекта за възобновяване “.

Това написа анализаторът Илиян Василев във Фейсбук. Според него взаимното съмнение в „ некоалицията “ може да играе и състояние играе позитивна роля , изключително когато се трансформира във съвместен надзор . Публикуваме цялостния му коментар без редакторска интервенция:

„ Взаимното съмнение в некоалицията до едно състояние играе позитивна роля, изключително когато се трансформира във съвместен надзор. Но има линия, оттатък която се трансформира в деструкция и взаимно заличаване, когато е безпринципно и с концепцията да се забие нож в гърба на съседа по некоалиция. Има сили в ГЕРБ, окуражени от „ стратега “ Борисов, които си мислят, че като слагат нон-стоп динени кори на държавното управление, ще съумеят последователно да убият въздействието и доверието на гласоподавателите на ПП-ДБ към своите избраници. Не е лишено от учредения – от една страна непрекъснато показват, че от тях зависят нещата за държавното управление. Но това, което става е, че организират типичната скица на Вуте, не е значимо ГЕРБ и Движение за права и свободи да станат по-силно, значимото е ПП-ДБ да загуби. Така се усилва броя на деактивираните жители, които се отхвърлят да гласоподават или от отчаяние стартират да гласоподават за маргинали – Лилков, „ ИТН “, „ Възраждане “ /у нас запас на недоволните колкото искаш/.

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР