И Бил Клинтън се оказа сред "насилниците" на САЩ, след

...
И Бил Клинтън се оказа сред "насилниците" на САЩ, след
Коментари Харесай

Подгониха и Бил Клинтън за сексуален тормоз

И Бил Клинтън се оказа измежду "насилниците " на Съединени американски щати, откакто близо два месеца обвиняванията и признанията за полов тормоз, раздрусаха цялостен Холивуд.

Сега четири дами завеждат каузи за полов тормоз против някогашния президент. Обвиненията против него се отнасят за миг, в който той към този момент е бил напуснал Белия дом - през 2001 година Тогава е работил в компанията на милионера Рон Бъркли, заяви България он еър.

Новите похищения, за които претендират дамите, се отнасят за интервал преди повече от 10 години. Потърпевшите тогава заемали ниски длъжности в компанията "Бъркли ", защото били още тийнейджърки - полово наранени от Бил Клинтън.

Да напомним, че някогашният Първи на Америка, не един път е бил замесван в сходни кавги. Според в. "Дейли Мейл ", базирайки се на високопоставени източници на Демократическата партия, в края на 90-те години на предишния век Клинтън е платил 850 000 $, с цел да уреди делото за полов тормоз от страна на Пола Джоунс, някогашен държавен чиновник в Арканзас.

Сегашните обвинявания против 71-годишния Клинтън го изправят пред каузи, заведени от юристите на четирите дами.

Исканията им са за обилни суми в подмяна на мълчанието на клиентките им. В момента текат договаряния сред дамите и Бил Клинтън.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР