и България трябва да преодолеят различията помежду си, а София

...
и България трябва да преодолеят различията помежду си, а София
Коментари Харесай

Груби: Скопие и София трябва да преодолеят различията

и България би трябвало да преодолеят разликите между тях, а София би трябвало да разреши на Скопие да стартира договарянията за присъединение с Европейски Съюз. Това съобщи вицепремиерът и министър за политическата система и връзките сред общностите Артан Груби, представен от БГНЕС.
" България би трябвало да се съгласи с провеждането на първата междуправителствена конференция, след което ние се задължаваме да използван всички планувани правила на контракта за добросъседство с България. Този въпрос е двустранен, ние би трябвало да използван контракта. България би трябвало да разреши провеждането на тази междуправителствена конференция и да стартират договаряния в дух на положително другарство ", сподели Груби в отговор на журналистически въпрос по отношение на позицията на българския външен министър Екатерина Захариева, изразена в изявление за немския " Ди Велт ”.
 Дадохме пари на районен съд Македония - безплатно над 500 000 лв. Дадохме пари на районен съд Македония - безплатно над 500 000 лв.
България подкрепя Република Северна Македония като финансира безплатно 7 плана на стойност 579 789 лв. по линия на формалната п...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР