И България обяви за издирване Евелин Банев-Брендо, който е един

...
И България обяви за издирване Евелин Банев-Брендо, който е един
Коментари Харесай

България търси Брендо с нова снимка в Интерпол

И България разгласи за търсене Евелин Банев-Брендо, който е един от най-хубавите другари на Жоро Шопа. И двамата са от Тополовград и имат общи бизнес инициативи. Досега Брендо беше търсен със фотография в Интерпол единствено от Румъния, където е наказан на 14 година затвор, предава Канал 3.

В края на 2018 година Върховен касационен съд дефинитивно го призна за отговорен за пране на пари от наркотрафик, само че Банев беше липсващ и от този момент няма и диря от него. Преди дни нова фотография на Брендо с епояви в листата с найизриврваните бандити, този път поради присъдата му в България. На нея той е по-възрастен от фрагмента, с който го търси Румъния. Освен това той има и трета присъда - по делото “Кокаинови крале” в Италия, където би трябвало да лежи в пандиза за 20 година

Докато три страни търсят Брендо по света, в България са брачната половинка му Моника, оправдана по делото за пране на пари, и брат му Симо Карайчев, който беше осъден условно. Срещу балдъзата му Десислава Дишлиева още се води развой за пране на пари поради 3 млн. евро, открити в сейф.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР